#1month1challenge – 50 de burpees pe zi timp de 30 de zile

#1month1challenge – 50 de burpees pe zi timp de 30 de zile

Sau cum am reusit sa-mi continui proiectul 1month1challenge chiar si in pandemie, si cum am ajuns tocmai la luna 15 cu provocarile si activitatile sportive!! Mai exact, pentru ca oricum ma antrenam destul de intens si acasa, am zis sa imi ofer singura o provocare si sa incerc sa fac 50 de burpees pe zi, in fiecare zi, timp de 30 de zile. Si, de data asta, pentru ca simteam ca toata lumea e online si mai ales deschisa la a face miscare, am lansat provocarea si catre comunitatea mea de pe instagram.

Fata de celelalte review-uri din 1month1challenge, acesta, dar si urmatoarele, vor fi video. In caz ca n-am anuntat inca oficial si aici, pe blog, mi-am facut canal de Youtube si m-am lansat in ale vloggingului in aceasta perioada de stat acasa. Eu zic sa intrati aici sa vedeti despre ce e vorba, poate va place si acest format. E cu energie buna, promit!

Burpees sunt unele dintre cele mai complexe exercitii, au atat forta, cat si explozie, cu sarituri, plank si flotare in acelasi loc. Dar si super la indemana, se pot face literalmente oriunde!

Clipul despre cum a fost in luna 15 in care am facut burpees, cum a fost pentru grupul de oameni care mi s-a alaturat, ce am invatat, ce beneficii exista, toate sunt in clipul de review:

You May Like Also

Leave a Reply