#1month1challenge – BodyCombat cu Kiki

#1month1challenge – BodyCombat cu Kiki

Pe Kiki o stiu de multa vreme si, de fiecare data cand ne vedem, e o explozie de energie! Si pentru i-a placut super mult proiectul meu, mi-a propus ca in luna 12 din #1month1challenge sa vin la clasele ei de BodyCombat. Si mi s-a parut o super idee, mai ales ca stiam deja cat de misto e ea ca trainer. Pe Kiki e posibil sa o stiti de la Exatlon, unde a dat dovada de super forta, determinare si spirit de echipa! Love her!

Dar sa ne intoarcem la BodyCombat! Ce antrenamente!!! BodyCombat este un tip de antrenament LesMills care combina miscari din arte martiale si lucreaza intregul corp intr-o explozie de lovituri de maini si de picioare super energice. Acum ca am rezumat, las mai jos ce mi-a placut si de ce recomand sa incercati antrenamentele BodyCombat, care pentru mine au fost super intense si fun.

50 de minute de cardio intense – cui ii place antrenamentul de tip cardio, se va indragosti imediat de BodyCombat pentru ca e pe explozie si pe super miscare. Un antrenament in care viteza conteaza si care activeaza mai multe grupe musculare pe parcursul intregului antrenament. Ideal este sa cresti intensitatea pe care o pui in miscari de la un antrenament la altul, astfel incat sa existe progresie pe arderi si organismul tau sa arda si dupa terminarea antrenamentului.

Coregrafie pe arte martiale – Mie personal imi plac foarte mult miscarile inspirate din arte martiale, de-asta BodyCombat a fost super pe gustul meu. Totusi, trebuie sa recunosc ca nu mi se pare ca e un antrenament pentru incepatori, dat fiind ca e o coregrafie pe care trebuie sa o urmaresti si pe care sa o prinzi repede pentru a putea avea parte de un antrenament cat mai eficient. Din motivul asta, totusi, recomand sa nu fie urmata clasa asta o singura data, ci mai multe, pe o perioada lunga, astfel incat sa ajungi sa faci coregrafia perfect si ea sa lucreze cat mai mult pe arderi si crestere musculara.

Kiki. Da, ea este un motiv in sine. Am fost la multe clase de grup fitness si pot analiza destul de bine si obiectiv tehnica de predare a unui antrenor. Iar Kiki este genul de trainer care face toata coregrafia cot la cot pentru a-ti oferi energia de care ai nevoie si te si corecteaza din mers, acolo unde e nevoie. In plus, ceea ce caut eu la un antrenor si mi se pare ca are cu adevarat o importanta este sa-ti arate regresia unui exercitiu pentru persoanele care nu pot trage atat de tare, din diverse motive. Asta face ca aceasta clasa de BodyCombat sa devina accesibila pentru mai multa lume, de la oameni vechi in fitness si miscare, pana la cei mai putini specializati.

Si cu energia asta multa inchei luna 12 din #1month1challenge. Si, practic, luni si sporturi adunate cat sa faca un an. Este incredibil! Voi reveni cu un articol si cu ce am invatat in cele 12 luni, pentru ca au fost multe lucruri! Deci stati aproape si nu uitati sa fiti activi!

 

You May Like Also

Leave a Reply