Cele mai bune energii vin de la Centrul Fericirii

Cele mai bune energii vin de la Centrul Fericirii

Voua ce va inspira denumirea de “Centrul Fericirii”? Pentru ca mie din start mi-a dat un super vibe doar cat am vazut numele, m-a facut sa ii investighez, iar energia pe care am descoperit-o acolo este una remarcabila, cum rar am gasit intr-un loc de la primul contact. Poate si pentru ca rezonez foarte mult cu tot ce promoveaza si ce servicii ofera, insa sa poti spune despre un loc ca e misto doar dupa ce ii pasesti pragul e mare lucru, chiar si pentru mine, care ma bucur la maxim de toate lucrurile care imi ies in cale.

Filozofia lor este una simpla, indreptata catre echilibru, dezvoltare si evolutie pozitiva, transformare. Asa cum mi-au explicat: “Daca iti doresti sa treci printr-un proces de transformare pozitiva, noi iti oferim toate mijloacele, atat pentru transformare mentala si emotionala, cat si fizica”. Cat de mult mi-a placut asta! Si declara ca orice om pleaca transformat de acolo, intr-un fel sau altul. Iar eu sunt decisa sa testez acest lucru! Revenind, asa cum am descoperit in research-ul meu, o persoana care vine la Centrul Fericirii poate incerca: sedinte de coaching, nutritie, kinetoterapie, psihologie/psihoterapie, make-up si aplicare gene, estetica medicala, precum si sedinte de sport cu antrenor foarte personal si toate tratamentele de wellness despre care va povestesc imediat. Din punctul meu de vedere, daca ar fi sa o iau de la 0 si as vrea sa gasesc toate mijloacele pentru a slabi, pentru a ma motiva, pentru a gandi sanatos, pentru a fi sanatoasa, pentru a lua decizii sanatoase…intr-un singur loc, acela ar fi Centrul Fericirii.

Pentru mine, etapa in care sunt se leaga mult de parte de wellness, pentru ca am slabit mult si am ajuns la kilogramele si forma pe care mi le doream, iar momentan imi doresc sa mai lucrez targetat pe anumite zone  cum este abdomenul inferior, coapsele, fundul. Si antrenamentele mele sunt indreptate tot catre aceste zone, dar cu obiective clar setate, mi-am ales niste tratamente in aceasta directie la Centrul Fericirii. Asadar, o sa incerc:

  • VelaShape – este o tehnologie care se spune a fi cea mai performanta in tratarea celulitei si pentru remoderare corporala. Aparatele folosesc o tehnologie non-invaziva bazata pe lumina infrarosie, radiofrecventa bipolara si vaccum. Pe scurt, primele doua incalzesc celulele de grasime pana la 20 mm, iar vacuumul permite penetrarea mai rapida si profunda a caldurii in piele. Astfel, se stimuleaza circulatia, drenajul limfatic, metabolismul celular si depozitarea de colagen. Se presupune ca vor exista rezultate de la prima sedinta, asadar, stati cu ochii pe Instastories pe contul meu de Instagram.
  • Dermocell – este o terapie cu un puternic efect anticelulitic, constand în utilizarea unei tehnici de masaj transdermic mecanizat, cu vacuum. Se zice ca acest tip de tratament ramane unul dintre cele mai eficiente proceduri in tratarea celulitei si remodelarii corporale din lume, concurand foarte bine cu procedurile chirurgiei estetice. L-am incercat deja si pe langa faptul ca m-am relaxat (am stat la masaj), am simtit deja cum lucreaza pe celulele de grasime. Dar probabil ca efectele finale vor vorbi de la sine.
  • BTL Elixis Elite – o procedura nonchirurgicala pentru redefinirea pielii, reducerea tesutului adipos, remodelare corporala, reconturarea siluetei, imbunatatirea texturii pielii si reducerea celulitei. Fetelor, se spune ca face minuni in reducerea ridurilor! Eu voi incerca doar in zona coapselor, deocamdata si va zic cum este, dar e de luat in considerare si tratamentul facial.

Asadar, pornesc in aceasta aventura alaturi de acesti oameni minunati de la Centrul Fericirii, pe care abia astept sa-i “storc” de toate informatiile. Asadar, orice intrebare aveti, orice curiozitate, ma duc sa testez literalmente pe pielea mea!

 

You May Like Also

Leave a Reply