Jocurile Tribului, distractie in echipa, pe 23 septembrie

Jocurile Tribului, distractie in echipa, pe 23 septembrie

…si caut sa-mi fac echipa. E simplu. Intotdeauna mi-au placut jocurile de echipa si mai ales competitiile haioase care imbina distractia cu ceva miscare si cu oameni faini. Imi amintesc ca atunci cand eram mica ma uitam la o emisiune pe TVR 1 (stiu asta pentru ca doar atat prindea mamaia la tara) unde oamenii treceau prin niste probe (grele!) sa adune niste chei, ca sa nu se inchida niste si sa ramana blocati, ca in final, sa castige mult aur si bani. Aparent, nu-mi amintesc foarte multe, doar ca imi placea la nebunie si imi doream sa particip si el.

Ei bine, in 23 septembrie, in cadrul Salonului Bicicletei, la Romexpo, au loc Jocurile Tribului, o competitie fun, cu probe atat fizice, cat si de munca de echipa, ce au ca scop miscarea si buna dispozitie. Probele sunt urmatoarele:

  • sprint 50 m (fiecare participant va primi punctaj in functie de viteza cu care ajunge la finish)
  • commando walk (mersul taras pe sub funie, pe o distanta de 15 metri. Punctajul e acordat din nou personal, pentru viteza)
  • mers pe schiuri (aici se intrec cate 2 echipe. Atat castigatorii cat si invinsii primesc puncte)
  • hit the target (sau cat de bine poti arunca cu mingea de tenis intr-un punct fix. Joc individual cu obtinere de punctaj pe echipa)
  • push the sled (cate 2 concurenti din echipe diferite vor impinge o sanie cu greutati)
  • tug of war (cine are mai multa forta, il trage pe celalalt inspre el. Se vor intrecere si aici 2 concurenti din echipe diferite)
  • cubul rubik (fiecare membru al echipei isi pune mintea la contributie sa faca o fata a cubului. Punctajul e acordat pentru viteza)
  • truck tire flips (rasturnarea unui cauciuc de tractor pe o distanta cat mai mare. Se puncteaza atat distanta, cat si timpul total)
  • egg&spoon race (fiecare participant trebuie sa transporte rapid pe o barna lata de cativa centimetri… un ou intr-o lingura)
  • cycling (cat de repede si de departe poti sa pedalezi pe o bicicleta statica? Punctajul se acorda pentru distanta si viteza)

Si pentru ca se fac echipe de cate 4, vreau sa-mi fac echipa puternica. Ca sa stiti in ce va bagati, sunt foarte competitiva si caut oameni care-si doresc victoria 😀 Sau daca nu vreti cu mine, puteti sa faceti echipa impotriva mea. Daca vreti sa va inscrieti, lasati-mi un mesaj si beneficiati de o reducere la taxa de participare.

Mai multe detalii despre competitie gasiti aici, sau ma puteti intreba si pe mine. Mai e mai putin de o saptamana, asa ca hotarati-va repede!

Hai la miscare cu mine!

You May Like Also

Leave a Reply