Apa termala – la ce e buna si la ce o folosesc?

Apa termala – la ce e buna si la ce o folosesc?

Pana vara trecuta nu foloseam aceasta inventie numita apa termala si sincera sa fiu, nici nu-i vedeam rostul. Atunci cand am inceput sa o folosesc, a fost pentru ca mi s-a parut interesant ca mai multe dintre prietenele mele o purtau in geanta si mai ales pe caldurile verii, era un refreshment tare misto. 

Desi am incercat mai multe, am inceput recent sa folosesc apa termala de la Uriage, pe care pur si simplu o ador. Odata cu ea, am inceput sa o folosesc la multe lucruri la care nu m-as fi gandit pana acum, pentru ca e super utila. Printre super beneficii, am aflat si ca apa termala de la Uriage are cea mai mare cantitate de saruri minerale dintre toate apele termale, este 100% naturala si bacteriologic pura. Nu degeaba am simtit diferentele si mi-a placut maxim.

Deci, mai ales ca e vara si trebuie sa ne racorim, iata cum folosesc eu apa termala (motiv pentru care o termin si foarte repede):

  1. Pentru curatare si hidratare. O notez pe asta prima pentru ca e cea mai frecventa intrebuintare. Eu nu am un ten sensibil si nici incarcat, si recunosc ca nu folosesc prea multe lotiuni de curatare dupa demachiere. Asadar, atat timp cat am fata (sau corpul) curat, o folosesc pentru extra curatare cam in fiecare seara. In weekenduri chiar si de mai multe ori pe zi.
  2. Pentru a-mi calma pielea iritata – si aici intra multe: dupa epilat, pensat, daca ma zgarii, iritatii diverse de la haine sau mai ales de la soare. Cred ca nu voi mai folosi niciodata crema de dupa plaja, atat timp cat am aceasta apa termala la indemana.
  3. Pentru racorire – din acest motiv vine si acest articol acum. Pentru ca apa asta termala mi se pare un must have in perioada asta. In geanta, acasa, unde vreti voi. In afara faptului ca ma racoreste pe moment, cumva parca imi baga corpul intr-o stare de racoreala si nici nu mai transpir atat de mult.

Asadar, voi ce apa termala folositi si mai ales, cum o mai folositi? Nu-i asa ca e minunata?

Topics:

You May Like Also

2 Comments

  1. Am folosit o perioada, insa de ceva timp n-am mai luat. Cred ca m-ai convins sa revin la ea. 🙂
    Ps. Prima apa termala folosita vreodata a fost Uriage. 😉

    1. Hey, ce ma bucur. Eu chiar sunt indragostita de ea si o iau cu mine peste tot 😀

Leave a Reply