De ce sa ma citesti? 

De ce sa ma citesti? 

Nu e primul blog pe care scriu, insa este ceva personal si ceva care, spre deosebire de alte dati, sper ca va ajuta si va face diferenta. Iata de ce cred ca ar fi indicat (a se citi dragut) sa ma citesti:

1. Pentru ca am o poveste reala de slabit sanatos. Zic reala pentru ca de cand ma stiu am dus o lupta cu kilogramele si inteleg perfect toate etapele prin care trecem, mental si fizic. Sunt aici pentru ca cei/cele care trec prin aceste etape sa nu se simta singuri. Pentru ei, sunt o dovada ca se poate, si lor vreau sa le arat cum se poate. Si zic slabit sanatos pentru ca am lucrat pas cu pas si am slabit in timp si am slabit bine – 18 kg in 3 ani. Este singurul fel in care vrei sa slabesti.

2. Pentru ca in ultimii ani am adoptat un stil de viata sanatos din care multi se pot inspira. Vor fi povesti despre cum am reusit, de ce am luat niste decizii, ce a fost in capul meu ca sa continui, cum ne motivam, ce simtim, etc.

3. Pentru ca sunt in continuare intr-un proces de schimbare si slabire si vreau sa impartasesc cu toata lumea continuarea povestii. Cantitativ, as mai avea inca 10 kg de dat jos, insa sunt foarte multe elemente pe care le iau in considerare, asa ca ne vom uita mult la procentajul de grasime, tonusul muscular si alte detalii.

4. Pentru ca am un stil de scriere autoironic si (mi-a zis lumea ca) scriu frumos. Mi-era dor sa scriu si pentru ca ma intreaba multa lume despre procesele prin care am trecut in ultima vreme, m-am decis sa le impartasesc aici, pe un blog dedicat.

5. Pentru ca s-ar putea sa-ti dau o idee buna pe care sa o folosesti acum sau intr-un alt moment, cand esti pregatit sa o pui in practica. Sau o idee buna pe care sa o dai mai departe cuiva care are nevoie de ea. Se gaseste ceva.

Daca tot nu te-am convins, e ok, te astept inapoi oricand vei avea nevoie.

 

Topics:

You May Like Also

Leave a Reply