Avon Thermal Tone Anti-Cellulite

Avon Thermal Tone Anti-Cellulite

Trebuie sa recunosc ca nu am folosit multe produse dedicate celulitei sau impotriva ei, insa stiu ca am fost mereu foarte atenta la efectele pe care acestea le-au avut asupra corpului meu. Ceea ce probabil multa lume se asteapta este ca acest tip de produs anticelulitic sa functioneze de sine statator, fara miscare sau grija la alimentatie. Daca este vorba de acest caz, va rog sa cititi chiar cu mai multa atentie.

Asadar, in ultima luna am inceput sa folosesc Avon Solutions – Thermal Tone Anti-Cellulite Warming Gel. Ok, e prea lung, o sa-i spun “incalzitorul” de aici inainte. Pe incalzitor l-am vazut prima data la sala, unde era laudat pe toate oglinzile cum ca are rezultate in doar 4 saptamani. Asadar, am sunat furnizorul meu nr.1 de cosmetice Avon si i-am zis ca vreau produsul anticelulitic. S-a facut. Asta e maica-mea, in caz ca era cineva curios. Ea este cea care imi cumpara tot ce-mi trebuie si cateodata si ce nu-mi trebuie de la acest brand, lucru cu care m-a obisnuit inca de cand eram mica. Hai sa zicem adolescenta, ca nu-s asa batrana!

Asadar, sa ne intoarcem la incalzitor. Mi-a fost teama un pic de cat de tare arde, alarmata fiind de:

  1. Reclama de pe oglinzi la acest produs anticelulitic –  cu niste picioare foarte-foarte rosii
  2. Niste gagici in vestiar care au incercat produsul si tipau ca din gura de sarpe ca le ard picioarele (Doamne Fereste!)

Cand am vazut ca e vorba doar de o incalzeala placuta (in sensul in care imi imaginam punctele de grasime cum se topesc neputiincioase), i-am dat mai departe fara nici un fel de problema.

Rezultatele au fost vizibile chiar si dupa 2 saptamani, in ideea ca pielea din zona in care am aplicat era mult mai moale si fina, iar aspectul acela de celulita pe care toate il detestam deja se diminuase. Nu am o poza de inainte sa incep sa ma dau cu ea, insa cert e ca sunt foarte multumita de rezultatele dupa o aplicare de o luna. Voi continua sa ma dau cu ea. 

Repet, efectele cremei sunt datorate si unei asociere cu o dieta sanatoasa si miscare. Pentru rezultate si mai faine, era bine sa fi avut parte si de masaj in acele zone.

Singura nemultumire?

Nu mi-a fost de ajuns un tub pentru o luna (calendaristica) si nemultumirea vine din faptul ca nu m-am dat decat o data pe zi, nu de doua cat este recomandarea pe ambalaj. Ceea ce face discutabile rezultatele in doar 4 saptamani. Totusi, am gasit ca acest rezultat era bazat pe un studiu desfasurat pe o perioada de 4 saptamani in Polonia, la care au participat 113 corespondenti. Mai multe aici.

Eu am avut noroc ca furnizorul meu personal mi-a trimis din start 3 tuburi + 1 mai light din aceeasi gama, asadar nu am oprit aplicarea atunci cand s-a terminat.

Alte pareri? Ati incercat?

 

 

 

Topics:

You May Like Also

Leave a Reply